درباره عمان

کشوری که، فرصت‌های زیادی برای فعالیت، رشد و توسعه نداشته است؛ با این حال، کشوری با پتانسیل بالایی برای پیشرفت است، عمدتاً به این دلیل که دومین ارز باارزش جهان را در اختیار دارد. سطح درآمد در عمان بسیار بالا است، اما هزینه‌های زندگی نیز به همان میزان زیاد است. این کشور نیم ساعت اختلاف زمانی با ایران دارد. بیایید بیشتر این کشور را بررسی کنیم.

عمان در جنوب غربی آسیا قرار دارد و با یمن، تنگه هرمز، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هم‌مرز است. این کشور دارای نظام پادشاهی است و در قرن نوزدهم در اوج قدرت خود قرار داشت. مسقط پایتخت و بزرگ‌ترین شهر این کشور است و زبان رسمی آن عربی می‌باشد. جمعیت عمان حدود ۵ میلیون نفر است.

اقتصاد عمان، مانند بسیاری از کشورهای خاورمیانه، به شدت وابسته به نفت و گاز است که آن را به کشوری مصرف‌کننده با صنعتی محدود تبدیل کرده است. واحد پول عمان، ریال عمانی است.

برای افرادی که علاقه‌مند به راه‌اندازی کسب‌وکار هستند، عمان گزینه‌ی مناسبی است، زیرا درآمد آن نسبت به ایران بالاتر است و نزدیکی آن به ایران، این کشور را به انتخابی مطلوب برای فرصت‌های تجاری بالقوه تبدیل می‌کند.

flag oman

دین و زبان مردم عمان

عمان یکی از همسایگان جنوبی ایران است. زبان رسمی در عمان، مانند سایر کشورهای حوزه خلیج فارس، عربی است، اما خوب است بدانید که زبان‌های دیگری مانند بلوچی و هندی نیز در این کشور رایج هستند. علاوه بر این، به دلیل ارتباط تاریخی بین عمان و کشور زنگبار، برخی از مردم عمان به زبان سواحیلی صحبت می‌کنند. زبان انگلیسی نیز، مانند سایر نقاط جهان، به‌عنوان زبان دوم در این کشور رایج است.
اگر هنگام سفر به عمان با زبان عربی آشنایی نداشته باشید، مشکلی نخواهید داشت، زیرا تقریباً تمام تابلوها و علائم شهری در عمان به دو زبان عربی و انگلیسی هستند.
مردم عمان پیرو دین اسلام هستند و حدود ۷۵٪ از آن‌ها به مذهب اباضی، که یکی از قدیمی‌ترین شاخه‌های اسلام است، تعلق دارند. مسلمانان شیعه و سنی نیز در عمان زندگی می‌کنند، اما جمعیت آن‌ها زیاد نیست. به همین دلیل، مناسبت‌هایی مانند ماه رمضان و سایر اعیاد مهم برای مسلمانان سنی و شیعه در این کشور گرامی داشته می‌شود.

فرهنگ و آداب و رسوم مردم عمان

این کشور یکی از کشورهای عربی است و مردم آن آداب و رسوم خاصی دارند. آشنایی با سنت‌ها و رسوم این مردم به‌اندازه جاذبه‌های گردشگری عمان برای شما جذاب خواهد بود.
مردان عمانی، مانند دیگر مردان عرب، «دشداشه» می‌پوشند که یک لباس بلند آستین‌دار، معمولاً بدون یقه و تا مچ پا است. بر روی یقه یک دکمه وجود دارد که معمولاً بسته می‌شود و اغلب یک آویز معطر به آن متصل می‌شود. علاوه بر این، مردان عمانی عمامه می‌پوشند و برخی نیز یک عصای چوبی یا فلزی همراه دارند که در بین سالمندان رایج‌تر است.
شایان ذکر است که مردان عمانی در مراسم رسمی خنجری بر کمر می‌بندند که نماد وقار و شأن مردانه محسوب می‌شود. در حالی که پوشش مردان در اکثر کشورهای عربی شباهت زیادی به یکدیگر دارد، زنان عمانی مانند دیگر زنان عرب، حجاب اسلامی و لباس‌های بلند می‌پوشند و بسیاری از آن‌ها دست و صورت خود را با «نقاب» می‌پوشانند.

معروف‌ترین جاذبه‌های گردشگری عمان

بهترین و معروف‌ترین جاذبه‌های گردشگری عمان شامل مسجد جامع سلطان قابوس، خانه اپرای سلطنتی، بازار مطرح، موزه ملی عمان، جزیره مصیره، بهلاء، وادی شاب، تنگه مار، وادی بنی خالد، مجلس الجن، مسندم، نزوی، گودال بیماه، جبل شمس، جبل اخضر و شنزار وهیبه هستند. در این مقاله، هر یک از این مکان‌ها معرفی شده‌اند تا اطلاعات بیشتری درباره آن‌ها در اختیار شما قرار گیرد.